Menukort

Åben alle dage kl. 17.00 – 21.00

Bestil nu

Forretter

01. Mini thai forårsruller

POPIR TOD. 4 stk. mini-thai forårsruller med lækkert fyld af kylling, gulerødder, hvidkål, selleri, blomkål og glasnudler. Hertil dip af sød chilisauce.

02. Indbagte kæmperejer

KUNG CHUP BANG TOD. 6 stk. Indbagte kæmperejer med sprød dejskal af sesamkorn. Hertil sød chilisauce.

03. Rejechips

KHAO KEAB KUNG. En stor pose sprøde rejechips. Hertil dip af sød chilisauce.

04. Fiskefrikadeller

TOD MAN PLA 4 stk. sprøde thailandske fiskefrikadeller, oprørt i rød karry med hakkede sprøde grønne bønner og limeblade. Hertil dip af sød chilisauce, koriander og peanuts.

05. Kyllingespyd

SAT GAI 4 stk. kyllingespyd marineret i kokosmælk, gul karry, hvidløg, østerssauce og soya. Hertil peanutsauce.

06. Risdejpakker

WONTONS 6 stk. risdejpakker med eksotisk fyld af skaldyr, kylling, sesamfrø, koriander og hvidløg. Hertil dip af sød chilisauce.

07. Hvidløgspølser

HVIDLØGSPØLSER Sai krok isan – 6 stk. af hakket svinekød. Serveres med strimlet ingefær og rød chili.

Supper

08. Hvid cremet kokusmælksuppe

TUM KA. Lækker hvid cremet kokosmælksuppe med smag af citrongræs, galanga og limeblade. Sprøde champignoner, tomat og koriander. Vælg mellem kylling eller kæmperejer.

09. Klassisk klar rødlig suppe

TUM YAM. Klassisk stærk, klar rødlig suppe med smag af citrongræs, galanga og limeblade. Sprøde champignoner, tomat og koriander. Vælg mellem kylling eller kæmperejer.

Salater

10. Choppet Andebryst

LARB BET Choppet andebryst, vendt i vores egen spændende hjemmelavede tørrede karry pasta. Bestående af bl.a. kanel.

11. Oksekødssalat

YAM MEAU Oksekøds salat,med små søde tomater, mild thai-selleri, sprøde rødløg, frisk agurk og koreander.

12. Rejesalat

YAM GUNG Frisk salat af store rejer, små søde tomate,r mild thai-selleri, sprøde rødløg, frisk agurk, koreander, citron.

13. Grøn papaya salat

SOM TAM Grøn Papaya salat, med saftige gulerodsstrimler, thailandske lange grønne bønner og saltede jordnødder.

14. Glasnuddel salat

YAM WUN SEN Glasnudel salat, med choppet kylling, sprøde rødløg, friske tomater, mild thai-selleri og koriander.

Nudler og stegte ris

15. Smalle nudler i sød soya

PHAT THAI Smalle nudler vendt i sød soya og æg, med bønnespirer, gun-chai græs, saltede peanuts og tofu.

16. Brede nudler i sød soya

PHAT SE EW Brede nudler vendt i sød soya og æg, med broccoli, hvidkål, sukkerærter og bønnespirer.

17. Brede nudler med sød basilikum

GUIE-TEW TALAY Brede nudler stegt med friskhakket chili, sød basilikum, seafood, broccoli, hvidkål, bønnespirer og sukker.

18. ægnudler i sød soya

PHAT MIE MOO DANG Ægnudler vendt i sød soya og æg, med thai-marineret krydret svinekød, guang dung kål, rød peber og bønner.

19. Stegte ris

KHAO PHAT Stegte ris vendt i æg, med babymajs, sukkerærter, løg, rød peber, tomat og koriander.

20. stegte ris i sødchili pasta

KHAO PHAT PRICK PAU Ris vendt i æg og krydret I sød/stræk chilipasta, friskhakkede limeblade, lange grønne bønner og thailandske auberginer.

Wok med ris

21. sursød sauce

PHAT PRIEW WAN. Sursødsauce med ananas, tomater, frisk agurk, løg, rød og grøn peber og forårsløg. Med kylling eller svinekød

22. østerssauce

PHAT NAM MAN HOI Enkelt og delikat ret, i blid salt østerssauce med sprøde løg, forårsløg og champignon.

23. soyasauce og hvidløg

PHAT PAK Sukkerærter, blomkål, hvidkål, gulerødder, babymajs og broccoli, stegt i soya og hvidløg.

24. hvidløg og ingefær

TUA POO PHAT Hvidløg og ingefær med sprøde forårsløg og friske koriander

25. cashew og chili

PHAT GAI MET HIMAPHAM. Cashewnødder og hele tørret chili, stegt med sukkerærter, babymajs, løg, rød og grøn peber og forårsløg.

26. soyasauce og sprød ingefær

PHAT KENG Sprøde ingefær i strimler stegt med soya, hvidløg, sprøde løg, forårsløg, rød og grøn peber

27. chili, hvidløg og hellig basilikum

PHAT GA PAU Kylling eller svinekød stegt med friskhakket chili, hvidløg, basilikum, løg og rød og grøn peber.

28. chili, hvidløg og sød basilikum

BET PHAT PRICK. Friskhakkede *chili og hvidløg, stegt med søde basilikumsblade, champignon, løg, rød og grøn peber.

Karryretter med ris

29. gul karry

KAENG KA-RI Cremet og mild gul karry, oprørt i kokosmælk med sprøde løg, cashewnødder og koriander.

30. grøn karry

KAENG KHIEW WAN Grøn karry oprørt i kokosmælk med bambusskud, thailandske auberginer, rød og grøn peber og sød basilikum.

31. rød karry

KAENG PET. Rød karry oprørt i kokosmælk med bambusskud, thailandske auberginer, rød og grøn peber og sød basilikum.

32. rød karry med ananas

KAENG PET BET Rød karry oprørt i kokosmælk med, ananas, tomat, thailandske auberginer, rød og grøn peber og sød basilikum

33. panang karry

PANANG. Panang karry oprørt i kokosmælk med hakkede limeblade.

34. masaman karry

MASAMAN PA Masaman karry oprørt i kokosmælk, sprøde kartoffelstykker og saltede peanuts

35. stærk gul karry

PHAT KA-RI Stærk gul karry, oprørt i kokosmælk, med friske dværggræskar, syltet sennepskål, rød peber og søde basilikumsblade.

36. rød karrypasta

GANG BAH Gang bah – Stegt med lange grønne bønner, babymajs, bambusskud, flaskegræskar og hellig basilikum.

37. rød karrypasta med vandspinat

PHAT PONG KARI Kang tapo – Rødkarry oprørt i kokosmælk med sprød vandspinat og limefrugt

Børneretter

39. Slangen nooe

Slangen NOOE guffer med glubende appetit stegte nudler med kylling, rød peber og sukkerærter, med masser af duftende jasmin ris til…

40. aben ling

Aben LING har sin ynglingsret kylling i gul karry, oprørt i kokosmælk, serveret med lækre jasmin ris…

41. elefanten chang

Elefanten CHANG er vild med kylling stegt i mild soja med gulerødder, broccoli og babymajs. Og så er der dejlige jasmin ris til…

42. KROKODILLEN JAS LA KAI

Krokodillen JAS LA KAI elsker stegte ris med kylling, babymajs og sukkerærter…

Tilbehør

52. Mellem ris
(Hvide jasmin ris)

53. Stor ris
(Hvide Jasmin ris)

212. Ekstra: bæger soya sauce

213. ekstra: bæger fiskesauce

214. ekstra: bæger chili

480. bestik
(1 sæt kniv/gaffel/spisepinde samt serviet)

481. mellem røde ris

482. store røde ris

Drikkevarer

101. Kildevand

102. 0,5L coca cola
coca cola zero, light eller almindelig

114. Tiger beer
Thailandsk øl

115. Singha
Thailandsk øl

116. Rødvin
Pagodel vicario penta
tempranillo, cabernet sauvignon, syrah, melot og petit verdot (spanien)

117. Hvidvin
valdivieso chardonnay (chile)

118. rosevin
moelleux rosé côtes de thau 2016

Østerbro

St. Kjelds Plads 5
2100 København Ø
CVR: 25241592

39 20 48 20

Frederiksberg

Ærøvej 2
2000 Frederiksberg
CVR: 25241592

38 34 35 34

Kontakt os her

12 + 3 =