Job hos thaiaway

Vil du være med til at lave karma køkkenet?

Du er mindst 18 år … og meget gerne en del ældre!

Vil du lære at sælge, eller kan du det i forvejen og E L S K E R du at tale med kunder?
Er du energisk, serviceminded og med positiv karma power? Og kan du se dig selv som en stærk teamplayer, fuld af godt humør?

Vil du arbejde FAST 2-3 aftener om ugen, også weekend, ml. 4-7 timer pr. vagt, i en stabil vagtplan som kører i lige og ulige uger? Er du fleksibel, stabil, loyal og født med rengøringsvanvid og overdrevet ordenssans? Og kan du starte hurtigst muligt og gerne i morgen?

Vil du have følelsen af at høre til et sted, på en arbejdsplads hvor vi lytter til dig?
Er du seriøs omkring dit eget liv og det du ellers går og laver? Og kan du li’ at sige din mening, komme med idéer og gode råd?

… Du skal jonglere med vores friske råvarer og glade kunder i vore travle thailandske take-away butikker – Hvor salg, service og kasseekspedition er dine primære opgaver! 

Vi ser det som en stor styrke, at du har en ordentlig portion erhvervserfaring med i rygsækken. Og vi søger i den grad efter en person, som ved hvad det vil sige at være ambassadør, og som flere gange dagligt er online på de sociale medier, og vil elske at sprede vores køkken-karma ud i det sociale rum…  

Så ser du muligheder frem for begrænsninger, og vil du være med til at bygge vindmøller frem for læhegn? Og ved du at det er kunderne der betaler din løn!? Så er Thaiaway muligvis snart din nye arbejdsplads … Vi vil bare gerne have mere end én god grund til at ansætte dig!

Så smid os din ansøgning, dit cv, dine anbefalinger og referencer fra dine tidligere arbejdsgivere, sammen med et vellignende foto, eller flere, så vi kan se hvem du virkelig er…

Du skal være forberedt på, at vi er en arbejdsplads med støv på skulderne, som pt. er ved at rejse sig fra dér hvor vi faldt da finanskrisen ramte… Hvor stærkt det kommer til at gå, afhænger også af dig!
Vi ville elske hvis du boede tæt på en af vores butikker, og at du er til at fange på mails og sms i løbet af din almindelige dagligdag.

Vi vil love dig de dejligste karmakollager, thaimad til du brækker dig, sure tæer i træsko og en go’ eau de parfume af friture…

Ansøgningen skal være os i hænde senest i går, 
men sender du den i morgen så går det nok… 

Sniger der sig et par spørgsmål ind efter du har læst ovenstående, så kan du fange Jan på tlf. 26 122 123 Og ellers, så er det bare ham, du kaster din ansøgning efter! – post@thaiaway.dk